Redizajn, održavanje i ažuriranje web sajtova

Održavanje web sajta pre svega podrazumeva redovno osvežavanje stranica novim sadržajem, proizvodima, tekstovima, fotografijama ali i vizuelna poboljšanja u okviru dizajna i funkcionalnosti.

Konstantnim unapređivanjem sajta svojim klijentima dajete do znanja da pratite nove internet tehnologije i da se trudite da im olakšate pretragu informacija vezanih za vaše poslovanje, čime dajte do znanja da ste ozbiljna firma.

 

Ove usluge su namenjene svim onim klijentima čiji sajtovi ne poseduju CMS panel za samostalno ažuriranje, klijentima koji ne poseduju znanje iz oblasti IT-a kao i onima koji ne uspevaju da pronađu odrzavanje sajtova, redizajn, ažuriranjeslobodno vreme za administraciju sajta.

 

U zavisnosti od vrste sajta ili web shop-a kao i potreba klijenata opcije održavanja mogu varirati, ali u suštini postoje dve osnovne vrste, održavanje na upit i mesečno održavanje.

 

Održavanje na upit se radi za manje sajtove, kada je potrebno uneti manji obim informacija, izvšiti manje izmene ili ažuriranja, radi se na zahtev klijenta i idealno je za sajtove koji ne tako često menjaju svoj sadržaj.

  • Cena ovakvog vida održavanja je 30€ i ona se obračunava po svakom započetom satu a jedinica obračuna je jedan sat. Klijent unapred dobija informaciju koliko je vremenski potrebno da se izvrše ažuriranja koja je želeo.

 

Mesečno održavanje je namenjeno velikim sajtovima, portalima, forumima, web shop-ovima i drugim vrstama sajtova koje imaju kako veliki broj korisnika i poseta tako i sadržaj se konstantno obnavlja i dopunjuje.

  • Cena ovakvog vida održavanja zavisi od mnogo faktora kao što su obim posla, broj radnih sati  u toku dana kao i od toga kakav tim web administratora klijent želi. Obračun se vrši na mesečnom nivou za protekli mesec. Klijenti koji su kod nas odradili web sajt imaju popust pri dogovoru cene. Maksimalan broj radnih sati u toku dana je 8.

Kontakt

Adresa

Opšti uslovi

Pratite nas